Oranje op één, twee en drie op 3000 meter Verrassend genoeg ging niet Ireen Wüst, niet Antoinette de Jong, maar Carlijn Achtereekte Democratie Partij van de Arbeid? Liever niet Ze noemen zich Pro6 of Nederweert Anders, want lokale fracties vrezen een afstraffing bij de gemeenteraadsverkiezingen Democratie 'Ze kiezen nog wel voor de EU' Het is nog lang niet te laat om de Brexit tegen te houden, vindt Andrew Adonis. De Labour-lord weet ook hoe:
28 maart 2024
Goedemiddag,
De eerste dag op het olympisch ijs in Zuid-Korea had niet beter kunnen verlopen voor Nederland. En verder geeft lord Andrew Adonis de hoop nog niet op dat de Britten Europa alsnog omarmen.
Oranje op één, twee en drie op 3000 meter
Oranje op één, twee en drie op 3000 meter
Verrassend genoeg ging niet Ireen Wüst, niet Antoinette de Jong, maar Carlijn Achtereekte er met het goud vandoor.

En voor wie die totale overwinning van de vrouwen nog niet spectaculair genoeg vond, was er zilver bij het shorttracken voor Sjinkie Knegt.

Democratie
Partij van de Arbeid? Liever niet
Partij van de Arbeid? Liever niet
Ze noemen zich Pro6 of Nederweert Anders, want lokale fracties vrezen een afstraffing bij de gemeenteraadsverkiezingen als ze PvdA heten.

Democratie
'Ze kiezen nog wel voor de EU'
'Ze kiezen nog wel voor de EU'
Het is nog lang niet te laat om de Brexit tegen te houden, vindt Andrew Adonis. De Labour-lord weet ook hoe: met een tweede referendum.

Voor voor discussie
Ephimenco in paniek: zijn mobiel is weg!
Ephimenco in paniek: zijn mobiel is weg!
Gestolen of verloren op een Italiaans vliegveld. Wat nu? Probeer maar constructief te denken met in je achterhoofd het idee dat een maffioso gratis op je schermpje zit te tikken.

Samenleving
'Waar ben jij bang voor?'
'Waar ben jij bang voor?'
Inwoners van de Utrechtse wijk Tuindorp zijn gezonder, gelukkiger, rijker, slanker en hoger opgeleid dan die van Overvecht. Wat gebeurt er als twee groepen van zes- en zevenjarigen proberen die kloof te overbruggen?

Uitgelicht
'Ik voel me eenzaam bij mijn schoonfamilie'
'Ik voel me eenzaam bij mijn schoonfamilie'
Met haar vriend heeft ze het supergoed, schrijft een lezeres aan Beatrijs Ritsma. Maar haar schoonfamilie is totaal niet in haar geïnteresseerd. "Als ik inhaak op een gesprek wordt er over me heen gepraat. Niemand luistert." En nu heeft haar vriend haar ten huwelijk gevraagd...

Volg Trouw op
Klik hier voor de digitale versie van de papieren krant

Neem een abonnement op Trouw
Deze mail werd verstuurd naar tworaho.mail15@blogger.com | Afmelden voor deze nieuwsbrief
Privacyverklaring - Accountvoorwaarden | © 2024 de Persgroep Nederland B.V. - alle rechten voorbehouden