Van deze mensen hoort u al een half jaar niets Het is muisstil in de polder. Er komen geen oplossingen voor het ontslagrecht en de overdaad aan flexcontracten. Wat is er Pia Dijkstra: geen vetorecht voor nabestaanden bij orgaandonatie De brief van D66-Kamerlid Pia Dijkstra moest de gevoeligheden over nabestaanden wegnemen in het debat over de donorwet. Politiek verslaggever Wilma Kieskamp legt uit waarom D66 geen vetorecht voor nabestaanden Groen Alle hulp is nodig bij het Nederlands klimaatakkoord, óók van de boeren "Het nieuwe klimaatakkoord wordt alleen een succes als iedereen meedoet," aldus de hoogste energiebaas op het ministerie. Dat betekent dat ook sectoren die nu niet meedoen aan het akkoord, zoals de landbouw, bereid moeten zijn tot afspraken Samenleving Mantelzorg, oppassen: ook bij ouderen dreigt de burn-out Niet alleen drukke twintigers en dertigers kampen met burnout-klachten. Ook bij ouderen zegt het lichaam soms dat het genoeg is geweest. Vrijwilligerswerk, oppassen en mantelzorg Voer voor discussie Wilders en Baudet zitten vast in hun ideologische dwangbuis, het volk niet De 'gewone Nederlanders' in Beverwaard keren op hun schreden terug nu het asielzoekerscentrum niet zo bedreigend is als ze dachten. Columnist Stevo Akkerman: "Dat zie ik de heren Wilders en Baudet Vandaag ook in het nieuws Na de PvdA zit nu ook D66 in zijn maag met de vertrekregeling van oud-burgemeester van Wassenaar Uitgelicht De uitspraken van juf Ank zijn niet raar, alleen maar bijzonder – en iedereen neemt ze over Overal duiken de uitspraken uit De Luizenmoeder op. Op rompertjes en mokken, en zelf in politieke debatten. Niet iedereen
26 april 2024
Goedemiddag,
De polderkopstukken houden zich muisstil. En verder in deze nieuwsbrief: Hoe de uitspraken van Juf Ank doordringen tot ver buiten de klas.
Van deze mensen hoort u al een half jaar niets
Van deze mensen hoort u al een half jaar niets
Het is muisstil in de polder. Er komen geen oplossingen voor het ontslagrecht en de overdaad aan flexcontracten. Wat is er aan de hand?

Pia Dijkstra: geen vetorecht voor nabestaanden bij orgaandonatie
Pia Dijkstra: geen vetorecht voor nabestaanden bij orgaandonatie
De brief van D66-Kamerlid Pia Dijkstra moest de gevoeligheden over nabestaanden wegnemen in het debat over de donorwet. Politiek verslaggever Wilma Kieskamp legt uit waarom D66 geen vetorecht voor nabestaanden in de wet opneemt.

Groen
Alle hulp is nodig bij het Nederlands klimaatakkoord, óók van de boeren
Alle hulp is nodig bij het Nederlands klimaatakkoord, óók van de boeren
"Het nieuwe klimaatakkoord wordt alleen een succes als iedereen meedoet," aldus de hoogste energiebaas op het ministerie. Dat betekent dat ook sectoren die nu niet meedoen aan het akkoord, zoals de landbouw, bereid moeten zijn tot afspraken om uitstoot te verlagen.

Samenleving
Mantelzorg, oppassen: ook bij ouderen dreigt de burn-out
Mantelzorg, oppassen: ook bij ouderen dreigt de burn-out
Niet alleen drukke twintigers en dertigers kampen met burnout-klachten. Ook bij ouderen zegt het lichaam soms dat het genoeg is geweest. Vrijwilligerswerk, oppassen en mantelzorg eisen hun tol.

Voer voor discussie
Wilders en Baudet zitten vast in hun ideologische dwangbuis, het volk niet
De 'gewone Nederlanders' in Beverwaard keren op hun schreden terug nu het asielzoekerscentrum niet zo bedreigend is als ze dachten. Columnist Stevo Akkerman: "Dat zie ik de heren Wilders en Baudet nog niet doen."

Vandaag ook in het nieuws
Na de PvdA zit nu ook D66 in zijn maag met de vertrekregeling van oud-burgemeester van Wassenaar Jan Hoekema.

De auteurs Vermeend en Van Rijbroek rest na plagiaat niets dan de knieval.

Zo'n 1500 vmbo-docenten moeten de schoolbanken weer in omdat ze niet voor de klas mogen staan met hun pabo-diploma.

Canada herschrijft zijn volkslied: de tekst is voortaan genderneutraal.

Uitgelicht
De uitspraken van juf Ank zijn niet raar, alleen maar bijzonder – en iedereen neemt ze over
De uitspraken van juf Ank zijn niet raar, alleen maar bijzonder – en iedereen neemt ze over
Overal duiken de uitspraken uit De Luizenmoeder op. Op rompertjes en mokken, en zelf in politieke debatten. Niet iedereen kan het waarderen.

Volg Trouw op
Klik hier voor de digitale versie van de papieren krant

Neem een abonnement op Trouw
Deze mail werd verstuurd naar tworaho.mail15@blogger.com | Afmelden voor deze nieuwsbrief
Privacyverklaring - Accountvoorwaarden | © 2024 de Persgroep Nederland B.V. - alle rechten voorbehouden